وردپرس قسمت شصت و پنجم

وردپرس قسمت شصت و پنجم

➤➤ wp_registration_log: گزارشی از تمام کاربران ثبت نام شده و فعال شده در وردپرس را نگه می دارد.
➤➤ wp_signups: کاربران و سایت هایی را که با استفاده از فرآیند ثبت نام وردپرس ثبت شده اند ذخیره می کند.
➤➤ wp_site: اطلاعات آدرس سایت اصلی را ذخیره می کند.
➤➤ wp_sitemeta: ابرداده های مختلف را برای هر شبکه ذخیره می کند.
➤➤wp_users: تمامی کاربران ثبت نام شده در وردپرس را ذخیره می کند.
➤➤ wp_usermeta: تمام ابرداده ها را برای حساب های کاربری در وردپرس ذخیره می کند.
بقیه جداول ایجاد شده برای Multisite جداول مختص سایت هستند.

جداول خاص سایت

هر سایت در شبکه شما دارای جداول پایگاه داده مخصوص سایت است. این جداول محتوا و تنظیمات مربوط به آن سایت را نگه می‌دارد. به یاد داشته باشید، این جداول با مقدار $table_prefix تعریف شده در wp-config.php، به دنبال $blog_id و سپس نام جدول پیشوند شده اند.
➤➤wp_1_commentmeta
➤➤wp_1_comments
➤➤ wp_1_options
➤➤wp_1_postmeta
➤➤ wp_1_posts
➤➤wp_1_terms
➤➤wp_1_termmeta
➤➤ wp_1_term_relationships
➤➤ wp_1_term_taxonomy
همانطور که می بینید، این جداول می توانند حجم پایگاه داده شما را به سرعت افزایش دهند. به همین دلیل است که تنها محدودیت برای وردپرس چند سایت، مقدار منابع سروری است که برای تامین انرژی شبکه سایت های خود در دسترس دارید. اگر شبکه شما دارای 1000 سایت باشد، پایگاه داده شما بیش از 9000 جدول خواهد داشت. اگر افزونه‌هایی فعال دارید که جداول پایگاه داده خود را برای هر سایت ایجاد می‌کنند، آن‌ها را نیز در اینجا اضافه کنید.
بدیهی است که این برای میزبانی در یک حساب میزبانی مشترک کوچک ایده آل نخواهد بود. میزبان های وب اشتراکی به معنای واقعی کلمه منابع سرور را برای چندین وب سایت و برنامه بر روی سرورهای تک به اشتراک می گذارند و به احتمال زیاد برای مشتریانی که هزاران جدول پایگاه داده دارند که معمولاً فقط 9 جدول وجود دارد، تحمل کمی دارند.

کلاسهای QUERY

Multisite با کلاس‌های پرس و جو و کلاس‌های تک شی منطبق کامل می‌شود تا پرس و جو و تعامل با این اشیاء را آشنا کند. اگر به یاد داشته باشید که از WP_Query که در فصل 5 توضیح داده شده است استفاده کرده اید، احساس خوبی در خانه خواهید داشت.

WP_Site_Query

این کلاسی است که وقتی نیاز دارید جدول پایگاه داده wp_blogs را برای داده های سایت پرس و جو کنید، از آن استفاده خواهید کرد. حتی تابع get_blog_details () قبلی در این فصل از آن به صورت داخلی استفاده می کند.
این کلاس به طور کامل در قالبی مدرن در اسناد رسمی کد وردپرس در developer.wordpress.org/reference/classes/wp_site_query مستند شده است.

WP_Network_Query

این کلاسی است که وقتی نیاز دارید جدول پایگاه داده wp_sites را برای داده های شبکه پرس و جو کنید، از آن استفاده خواهید کرد. توابعی مانند get_networks () از این کلاس پرس و جو خیلی زود به دلیل نحوه بارگذاری وردپرس استفاده می کنند تا اطمینان حاصل شود که سایت ها به درستی پرس و جو می شوند.
این کلاس به طور کامل در قالب مدرن در اسناد رسمی کد وردپرس atdeveloper.wordpress.org/reference/classes/wp_network_query مستند شده است.

کلاس های شی

شبیه به کلاس‌های پرس و جو، Multisite با کلاس‌های تک شی برای سایت‌ها و شبکه‌ها ارائه می‌شود تا تعامل با این اشیاء را آسان کند. اگر استفاده از WP_Post را در فصل 5 به خاطر داشته باشید، این احساس آشنا خواهید داشت.